Lagerung und Konservierung der Lebensmittel

MADARASSY, L.: „Szárított juhhús“ [Getrocknetes Hammelfleisch]. Ethnographia (1903). – GYÖRFFY, I.: „A szatmármegyei szilvaaszaló [Pflaumendörre im Komitat Szatmár]. Néprajzi Értesítő (1911). – NYILASSY, J.: „Gyümölcsaszaló Zengővárkonyban [Das Obstdörren in Zengővárkony (Komitat Baranya)]. Néprajzi Közlemények (1957). BARABÁS, J.: „Adatok a népi húskonzerváláshoz“ [Beiträge zur volkstümlichen Fleischkonservierung]. Ethnographia (1959). – DOBROSSY, I.: Az aszalás, mint konzerválási mód a Zempléni-hegység falvaiban [Das Dörren als Konservierungsmethode in den Dörfern des Zempléner Gebirges]. Ethnographia (1969). – PALÁDI-KOVÁCS, A.: „Szárított hús a pásztoroknál“ [Dörrfleisch bei den Hirten]. Műveltség és Hagyomány (1972–1974).