Remete Farkas László
Magyaros és tájjellegű régi leves-változatok
Életmód, gasztronómia/Gasztronómia általában
(
leves
,
magyar néprajz
,
nemzetiségi néprajz
)
SZERZŐI JOGOK
"Abban a kutatók egyetértenek, hogy a leves már régóta ismert és fontos volt a köznépi-paraszti étkezésben. Abban is, hogy a böjti időszakokban (a XI. századtól) nemcsak az egyházhoz közeli személyek éltek ilyen étekkel. Vagyis, a leves már régóta ismert volt a Kárpát-medencében."
FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK:
HTML
Word
2047 kbyte
RTF
3091 kbyte
PDF
727 kbyte
PRC
DjVu
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK:
HTML
Word
192 kbyte
RTF
166 kbyte
PDF
674 kbyte
XML
Egyéb
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ
2017-07-17
FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 1780
URL:
http://mek.oszk.hu/17000/17073
URN:
http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-141995