Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Remete Farkas László
Magyaros és tájjellegű leves-régiségek

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(leves, ételrecept, magyar néprajz, nemzetiségi néprajz)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "A hal-leves nem azonos azzal a levessel, amit manapság halász-léként ismerünk. Ugyanis, a régi hal-leves mindig rántással készült, fűszer-paprika nélkül. Manapság ilyen levesek már ritkán készülnek, de a Kárpátok északi és keleti vidékén néhol még ismertek." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
989 kbyte
RTF
1623 kbyte
PDF
518 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
157 kbyte
RTF
159 kbyte
PDF
493 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2017-08-11 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ:
URL: http://mek.oszk.hu/17100/17178
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-142316