Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Útmutató a vendéglátás és étkeztetés jó higiéniai gyakorlatához

Szolgáltatóipar, belkereskedelem/Vendéglátás
(higiénia, vendéglátás, közétkeztetés, élelmiszeripar, élelmiszer-technológia)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Az útmutató a szükséges követelményeket kivitelezhető, a mindennapi életben alkalmazható formában tartalmazza, figyelembe veszi a nemzeti szokásokat, technológiákat és nemzeti sajátosságokat. Összeállításában, megfogalmazásában az adott szakma elismert szakemberei és a vendéglátóipari civil szervezetek képviselői vettek részt." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
3205 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
2917 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2017-10-11 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 1512
Nyomtatott kiadás: Budapest : NÉBIH ÉTbI Vendéglátás- és Étkeztetés Felügyeleti Osztály, 2013
URL: http://mek.oszk.hu/17300/17391
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-143572