Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Régi magyar étkek

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(nemzeti étel, gasztronómia, ételrecept, kultúratörténet, társadalomtörténet)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Málé-lepény (Erdélyi tészta): Egy kiló szitált kukoricalisztet tegyünk tálba, öntsünk bele egy liter langyos meleg tejet, hat kanál cukrot, három egész tojást, egy nagy tojásnyi zsírt és egy késhegynyi sót. Ezeket keverjük jól össze, hogy kissé híg tészta legyen belőle." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
27064 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
26829 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2018-02-15 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 3290
Nyomtatott kiadás: [Szeged] : Magyar Kultúra Emlékívek Kiadó, 2017
URL: http://mek.oszk.hu/17800/17845
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-147381