Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Osztrovszky Antal
Ipari likőrgyártás

Mezőgazdaság, élelmiszeripar/Élelmiszeripar
(szeszes ital, szeszipar, szeszipari termék, vegyi összetétel, élelmiszeripar)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Minden likőr alapanyaga az alkohol, víz és cukor. Ehhez járulnak a szín-, illat- és ízanyagok, melyek a likőr jellegét szolgáltatják. Ez utóbbiak lehetnek vegyi készítmények, a növényvilág, vagy állatvilág termékei, éteres olajok, fűszerek, keserűanyagok." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
24642 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
24254 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2018-10-19 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 1125
Nyomtatott kiadás: Budapest : Egyetemi Ny., 1943
URL: http://mek.oszk.hu/18700/18714
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-151815