|
Remete Farkas László
Régies, házi alkímia 1. köt. Zsiradékok korabeli felhasználása
Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(zsír, faggyú, olaj, vaj, növényi zsiradék)
|
|
SZERZŐI JOGOK
|
"Az állati és növényi eredetű zsiradékok - egykor - nemcsak élelemként, hanem fontos házi és kézműves alapanyagul is szolgáltak. A korabeli gazdaságokban, lehetőség szerint igyekeztek mindennemű zsiradékot ... célszerűen hasznosítani. Táplálékként elfogyasztani, elraktározni vagy feldolgozni, más termékek alapanyagául felhasználni."
|
FÜLSZÖVEG
|
KATALÓGUS- CÉDULA
|
|
OLVASÓI VÉLEMÉNYEK |
KERESÉS A MEK-BEN |
|
KAPCSOLÓDÓ OLDALAK
|
KÖNYVKERESÉS
|
|
SZÁMLÁLÓ: 2467 |