A MEK és az EPA, mint a legnagyobb magyar digitális könyv- és folyóiratgyűjtemény, az Internet-használók és -szolgáltatók számára és segítségével készül. Aki szeretne néhány téglát hozzátenni a jövő könyvtárának építéséhez, az az alábbi módokon támogathatja a Magyar Elektronikus Könyvtárért Közhasznú Egyesület munkáját. A pénzadományokat az értékes szak- és szépirodalom mennyiségének bővítésére, a szövegek minőségének javítására, valamint a szolgáltatás technikai hátterének fejlesztésére használjuk fel. A legkisebb összeg is számít, és az Egyesület eddigi tevékenységével garantálni tudja, hogy minden befektetett forint igen gyorsan és sokszorosan megtérül a magyar kultúrában, tudományban és oktatásban. Előre is köszönünk minden segítséget!


PAYPAL
ÁTUTALÁS
SZJA 1 %
TAGDÍJ
SZPONZORÁLÁS

1. PAYPAL

Az alábbi Donate gomb megnyomásával tetszőleges összeggel támogathatja Egyesületünk munkáját a legbiztonságosabb online fizetési rendszeren, a PayPal-on keresztül. Az utalást akár a saját Paypal számlájáról (amennyiben rendelkezik már ilyennel vagy pedig létrehoz egyet az itt leírt módon), akár pedig a "Payment type:" sorban választható bankkártyák valamenyikéről indíthatja. Az utalás követően megjelenik majd egy visszaigazolás a tranzakció eredményéről. A PayPal űrlapon megadott személyes adatokat a MEK Egyesület semmilyen célra nem használja fel és nem adja tovább harmadik félnek. Az Egyesület PayPal fiókjához tartozó e-mail cím: mekegyes@mek.oszk.hu


2. ÁTUTALÁS

A támogatás legegyszerűbb módja, ha pénzbeli adományát eljuttatja a számlánkra.

Az Egyesület számlaszáma: 10700464-66140997-51100005

A számlát vezető bank: CIB Bank Zrt.

Külföldről történő átutalás esetén:
SWIFT/BIC kód: CIBHHUHB
IBAN: HU93-1070-0464-6614-0997-5110-0005
(Átutalásnál célszerű a "MEK Egyesület" szöveget, ill. az átutalás célját pl. "tagdíj" vagy "támogatás", és támogatás esetén az adóazonosító jelet is feltüntetni.)

Az Egyesület adószáma: 18100277-1-41
MKGi kód: 14928
IHM kód: 752

Bankszámlával nem rendelkező adományozóink kérésére csekket (készpénz-átutalási megbízást) küldünk. Kérjük, munkaidőben hívja a 1-224-3741-es telefonszámot vagy küldjön e-mailt az mek[}kukac{]oszk[}pont{]hu címre.

3. SZJA 1 %

Amennyiben Ön megtisztel bennünket bizalmával és személyi jövedelemadójának 1%-át számunkra kívánja felajánlani, akkor ezt írja a rendelkező nyilatkozatra:

A kedvezményezett neve: Magyar Elektronikus Könyvtárért Közhasznú Egyesület

A kedvezményezett adószáma: 18100277-1-41

Letölthető űrlap ezen az oldalon található: http://mek.oszk.hu/egyesulet/1szazalek.htm

Aki már elküldte bevallását, vagy munkahelye révén készittette el a bevallást, de esetleg még nem rendelkezett az 1%-ról, az pótlólag rendelkezhet még postán is.

4. TAGDÍJ

Ha szeretne folyamatos tájékoztatást kapni a MEK Egyesület munkájáról, részt venni a taggyűléseken, valamint szavazatával dönteni a jövőbeli fejlesztési irányokról, akkor lépjen be akár rendes, akár pártoló tagként, és egyben segítse az éves tagdíj befizetésével az Egyesület működését.

Éves tagdíj magánszemélyeknek: 1.500 Ft
A nyugdíjas és diák egyesületi tagok tagdíja a mindenkori egyéni tagdíj 50 %-a (jelenleg 750 Ft).

Éves tagdíj intézményeknek: 7.500 Ft

Pártoló tagság külföldi illetőségű magánszemélyeknek vagy non-profit szervezeteknek: a tagdíjfizetés önkéntes.

További tájékoztatók és belépési nyilatkozatok az egyesületi honlapon: http://mek.oszk.hu/egyesulet

5. SZPONZORÁLÁS

A MEK Egyesület várja azoknak az intézményeknek, cégeknek a jelentkezését, amelyek fontosnak tartják a magyar kultúra és tudomány világméretű terjesztését az Internet segítségével. Partnereinkkel kölcsönösen előnyös támogatási szerződést kötünk, feltüntetjük őket a MEK nyitólapján és a segítségükkel elkészült digitális dokumentumokban, hivatkozunk rájuk az Elektronikus Könyvtárral kapcsolatos előadásokban, sajtóanyagokban és média-eseményeken.
A részletek egyeztetésére érdemes e-mailben megkeresni a MEK Egyesület elnökét: Moldován István istvanmold@gmail.com.

A MEK Egyesületről szóló (kettéhajtható A4-es) szórólap letölthető innen: mek-szorolap.pdf

Az Egyesület honlapja itt található: http://mek.oszk.hu/egyesulet