Lénárd Sándor
A római konyha
Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(
gasztronómia
,
ételrecept
,
magyar irodalom
)
SZERZŐI JOGOK
"A pastasciutta gyors diadalmenete a Garibaldi által egyesített félszigeten talán ősi gyökereivel magyarázható. Maga Róma oly makacsul kitartott amellett, hogy a gabona a hatalom és a kultúra alapja, hogy itt a burgonyát és a kukoricát mindig gyanakvás fogadta..."
FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK:
HTML
*
Word
702 kbyte
RTF
5095 kbyte
PDF
775 kbyte
PRC
250 kbyte
DjVu
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK:
HTML
139 kbyte
Word
219 kbyte
RTF
643 kbyte
PDF
718 kbyte
XML
EPUB
172 kbyte
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ
2005-05-25
FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 24417
Nyomtatott kiadás: Budapest : Magvető, 1986
URL:
http://mek.oszk.hu/02700/02763
URN:
http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-4741