Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Lénárd Sándor
A római konyha

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(gasztronómia, ételrecept, magyar irodalom)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "A pastasciutta gyors diadalmenete a Garibaldi által egyesített félszigeten talán ősi gyökereivel magyarázható. Maga Róma oly makacsul kitartott amellett, hogy a gabona a hatalom és a kultúra alapja, hogy itt a burgonyát és a kukoricát mindig gyanakvás fogadta..." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
*
Word
702 kbyte
RTF
5095 kbyte
PDF
775 kbyte
PRC
250 kbyte
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
139 kbyte
Word
219 kbyte
RTF
643 kbyte
PDF
718 kbyte
XML
 
EPUB
172 kbyte
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2005-05-25 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 24046
Nyomtatott kiadás: Budapest : Magvető, 1986
URL: http://mek.oszk.hu/02700/02763
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-4741