A receptek ábécében

Angol leves

Angolna Zöldborsóval

Articsóka rántva

Articsóka római módra

Articsóka zsidó módra

Bab pastával

Bab tonhallal

Báránybelsőségek, becsinált

Bárányborda

Bárányborda roston

Báránycomb sütve

Bárányhús

Báránymirigy

Bárányraguval pastasciutta

Báránysült

Báránysült becsinált

Bárány vadászné módra

Bazsalikommal pastasciutta

Bélszín

Birkafej

Borjúhús

Borjúhúskockák

Borjúmáj rántva

Borjúpacal

Borjúszelet göngyölt

Borjúszelet marszalai borral

Borjútekercs

Borok

Broccoli és pasta

Broccoli savanyú lében

Bundás kenyér

Calzone

Csicseriborsó pastával

Csigák

Csirke (ördöglány-)

Csirke (serpenyős)

Csirkeaprólékkal pastasciutta

Csirkekrokett

Csirke vadászné módra

Csurgatott tojásleves

Daragaluska

Disznóhús

Édességek

Endívia és rizs

Fánk (Sz. József)

Fokhagymával, olajjal, erős paprikával pastasciutta

Főzelékek

Gomba, rántva

Gomba (serpenyős)

Gombával pastasciutta

Gyümölcs

Halak

Halleves I-III.

Hal, rántva

Halottak babja

Húsleves

Hússal és velővel tésztatáskák

Hússal pastasciutta

Kagylókkal pastasciutta

Kalapocskák húslevesben

Kelvirág, rántva

Kenyér, bundás

Krumplinudli

Kukoricakása

Lencse pastával

Májszeletek

Marhahús

Marhahústekercs

Marhahús, vagdalt

Marhamáj, pirított

Marhasült, párolt

Marhaszelet, párolt

Marhavese, párolt

Mártások

Mascarponesajttal pastasciutta

Mazsolás rúd

Metélt

"Mezei madárkák"

Mirigy és velő rántva

"Nadrág"

Nápolyi pizza

Ökörfarokpörkölt

Ökörvékonybél

Ördöglánycsirke

Palombo zöldborsóval

Paradicsomlével pastasciutta

Paradicsommal és paprikával pastasciutta

Paradicsom, töltve

Pasta és broccoli

Pasta és lencse

Pastasciutta

Pastasciutta az amatricei asszonyok módjára

Pastasciutta szegényasszony módjára

Pizza Napoletana

Rácsos

Raguval pastasciutta

Rája

Rántott ételek

Rizscsók

Rizs és bab (borsó)

Rizs és endívia

Rizspuding

Rizsrudacskák

Sajttal és borssal pastasciutta

Serpenyős gomba

Sertésfilé

Sertéshús

Sertéssült

Sogliola fehér borban

Sonka zöldborsóval

Spagetti, csőben sült

Spanyolkenyér

Spenóttal és friss juhtúróval töltött tésztatáskák

Sütőkolbásszal pastasciutta

Szardellával pastasciutta

Szardínia

Szent Honorius tortája

Szent József fánkja

Tésztatáskák

Tintahal, rántva

Tonhallal pastasciutta

Tonhal paradicsommal

Torta (Szent Honorius)

Tőkehal párolva

Tőkehal rántva

Tőkehal zöldpaprikával

Tökszeletek, rántva

Tökvirág rántva

Tyúk

Vagdalthús

Vagdalthús tésztatáskákhoz

Velő és mirigy rántva

Vese, párolt

Zöldborsó sonkával

Zöldborsóval pastasciutta

Zöldpaprika

Zöldséglevesek