Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Házi kincstár

Mezőgazdaság, élelmiszeripar/Mezőgazdaság általában
(mezőgazdasági ismeretek, háztartási ismeret, higiénia, gyógyítás, barkácsolás)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "A levágott rózsát jó hosszú ideig friss és üde állapotban tarthatjuk el, ha a vízbe tett virág szárának végéből a víz alatt egy darabkát lemetszünk, úgy hogy a metszési felület ne érintkezzék a levegővel. A vizet naponkint úgy újítjuk meg, hogy az edényből csak épp annyit öntünk ki, hogy a metszés-felület a víz alatt maradjon." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
24325 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
23060 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2014-07-29 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 6503
Nyomtatott kiadás: Budapest : Lampel, 1902
URL: http://mek.oszk.hu/13100/13177
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-129437
Creative Commons licensz: Nevezd meg! - Így add tovább!